Το InMed είναι ανοιχτό μόνο για την προεγγραφή ιατρών.

Συχνές ερωτήσεις ιατρών

δείτε επίσης:  Συχνές ερωτήσεις χρηστών
Εγγραφείτε με το email και τον κωδικό σας επιλέγοντας 'Είμαι Ιατρός' (Εναλλακτικά εγγραφείτε ως χρήστης και πηγαίνετε στη σελίδα Προφιλ και επιλέξτε το 'Είμαι ιατρός'). Συμπληρώστε τον αριθμό μητρώου ιατρού και τον ιατρικό σύλλογο στον οποίο ανήκετε και κάντε αποθήκευση. Μόλις τα στοιχεία σας επιβεβαιωθούν από το προσωπικό του InMed, θα λάβετε ένα email με περαιτέρω οδηγίες.
Με το InMed μπορείτε να συμβουλεύετε ασθενείς σε όλη τη χώρα ή ακόμα και όλο τον κόσμο, μέσα από την άνεση του ιατρείου σας ή ακόμα και του σπιτιού σας.
Σας δίνεται η δυνατότητα να παρέχετε τις υπηρεσίες σας και να διευρύνετε τη φήμη σας σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό, πέρα από τα όρια της περιοχής που εξασκείτε το επάγγελμα σας, εντελώς δωρεάν*.
Για όλα αυτά χρειάζεστε μόνο έναν σύγχρονο Η/Υ με web camera, μία γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και το InMed.**

* Η εγγραφή, η συμμετοχή καθώς και η προβολή στο InMed είναι εντελώς δωρεάν.
** Δείτε εδώ τις ελάχιστες απαιτήσεις σε υλικό, λογισμικό και ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.
Τα στοιχεία (αριθμός μητρώου, ειδικότητα, ιατρικός σύλλογος) είναι απαραίτητα για να επαληθεύσουμε την εγκυρότητα τους. Δεν κοινοποιούνται σε κανέναν άλλο.
Αφού ελέγξουμε τα στοιχεία σας με τον ιατρικό σύλλογο στον οποίο ανήκετε (βλ. παραπάνω), σας αποστέλλουμε e-mail με πληροφορίες για την υπηρεσία και οδηγίες για να ξεκινήσετε.
Η εγγραφή στο InMed είναι απολύτως δωρεάν και δεν υπάρχει καμία συνδρομή σε αυτό.
Η ατζέντα μου είναι η σελίδα στην οποία μπορείτε με μια ματιά να δείτε τα επερχόμενα και τα παλιότερα ραντεβού σας, σε ημερολογιακή μορφή. (εβδομαδιαία ή μηνιαία)
Έτσι, επιλέγοντας από το ημερολόγιο το κάθε ραντεβού, βλέπετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες γι' αυτό.
Επιπλέον, μπορείτε να ακυρώσετε ραντεβού και να επαναπρογραμματίσετε με τη βοήθεια του προσωπικού του InMed.
Όταν έρθει η ώρα του ραντεβού, ένα μήνυμα σας ζητάει να μεταβείτε στο χώρο συνομιλίας. Κάντε κλικ σε αυτό να συνεχίσετε.
Η επιλογή Προφίλ περιέχει τα προσωπικά και επαγγελματικά στοιχεία σας, καθώς και κάποια άλλα στοιχεία που αφορούν στην ομαλή χρήση του InMed.
Χωρίζεται στις κατηγορίες Βασικά, Επαγγελματικά, Βιογραφικά, Πρόγραμμα.
Στα Επαγγελματικά βρίσκεται και το ερωτηματολόγιο που θα απαντάνε οι χρήστες που θα κλείσουν ραντεβού μαζί σας, προκειμένου να γνωρίζετε κάποια στοιχεία για αυτους.
Στα Βιογραφικά καταχωρούνται στοιχεία όπως η εργασιακή σας εμπειρία, οι σπουδές σας και τυχόν διακρίσεις/βραβεία, καθώς και ένα σύντομο (έως 1000 χαρακτήρες) βιογραφικό σας.
Στο Πρόγραμμα καταχωρείται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαθεσιμότητάς σας.
Η διαθεσιμότητα είναι οι ώρες κατά τις οποίες είστε διαθέσιμος να δεχτείτε ηλεκτρονικά κάποιον ασθενή, οι ώρες δηλαδή που οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί σας. Ρυθμίζονται σε εβδομαδιαία βάση, με ένα εύκολο και φιλικό περιβάλλον.
Δείτε πως δουλεύει.
Το ερωτηματολόγιο ασθενή βρίσκεται στην καρτέλα ‘Επαγγελματικά’ και είναι ο τρόπος να ενημερωθείτε για το ασθενή, π.χ. το ιστορικό του, την κληρονομικότητά του κλπ., πριν το ραντεβού μαζί του.
Καταχωρείτε σε αυτό όσες ερωτήσεις επιθυμείτε και αποθηκεύετε. Τέλος, μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις και άλλες πληροφορίες στην επιλογή ‘Οι Ασθενείς μου’.
Η καρτέλα 'Οι Ασθενείς μου' περιέχει πληροφορίες για τους ασθενείς σας: Προσωπικά στοιχεία, Απαντημένα ερωτηματολόγια, Διαμοιραζόμενα αρχεία, Ιστορικό των Ραντεβού μαζί σας, καθώς και τις (μη ορατές σε αυτούς) σημειώσεις σας
Ναι, μπορείτε, αλλά μόνο έως 2 ημέρες πριν την έναρξη του ραντεβού.
Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος της υπηρεσίας μας ή μη εμφάνισής σας, γίνεται επανακαθορισμός του ραντεβού σε μια ημέρα και ώρα που είναι δυνατόν και για τους δύο. Σε περίπτωση επανειλλημένης μη εμφάνισης, το InMed έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση μαζί σας.
Δείτε τους Όρους χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.
Για να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήση χρειάζεστε:
- Έναν σύγχρονο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή πρόσφατης τεχνολογίας, με το λιγότερο 2 GB μνήμης.
- Μια διαδικτυακή κάμερα (Web cam) και ένα μικρόφωνο.
- Οποιοδήποτε σύγχρονο λειτουργικό σύστημα (Windows XP ή νεότερο, Mac OS X, Linux).
- Μία ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (aDSL), με ταχύτητα αποστολής δεδομένων (upload speed) το λιγότερο 512Kbps.
- Έναν από τους παρακάτω σύγχρονους περιηγητές ίντερνετ (browser) (Chrome, Firefox, Opera).

Επίσης οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή Android (κινητό ή tablet) με πρόσφατη έκδοση Chrome, Firefox, Opera
Η υπηρεσία υποστηρίζει και Internet Explorer, Safari αλλά ΟΧΙ για βίντεο-κλήση.
Οι συσκευές με iOS (iPhone, iPad, iPod) προσωρινά δεν υποστηρίζονται για βιντεοκλήση
Από τον 'Πίνακα Ελέγχου' επιλέξτε 'Έλεγχος Περιηγητή/Συσκευής', όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον εξοπλισμό σας και τη συμβατότητά του με το InMed καθώς και μια σελίδα για δοκιμαστική βίντεο-κλήση.
Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε μέσω του e-mail μας info@inmed.gr και της φόρμας επικοινωνίας.